Toepassingen Ziptrak® Outdoor Screens

Veranda
Serre
Tuinhuis
Terras
Overkapping
Carport

Ziptrak® Outdoor Screens Nederland

Ziptrak® Nederland is de partner en importeur van Ziptrak® Outdoor Screens in de Benelux van het Australische gepatenteerde Ziptrak® systeem.

Uitstekende ondersteuning

Ziptrak® Nederland biedt optimaal advies en ondersteuning. De twee jaar garantie biedt u zekerheid voor een langdurig en onbezorgd gebruik van het Ziptrak® systeem.

 Ziptrak® Outdoor Screens Australië

De merknaam Ziptrak® is een geregistreerd handelsmerk en wordt uitsluitend vervaardigd door Ziptrak Pty. Ltd in Australië. Al 15 jaar is Ziptrak® een toonaangevend merk in Australië en daarbuiten. Honderden retailers over de hele wereld kiezen Ziptrak® om hun particulieren en zakelijke klanten te voorzien van een robuust en eenvoudig te bedienen outdoorscreen.

Ziptrak® Nederland onderdeel van Wendt Agenturen B.V.

Al meer dan 25 jaar is Wendt in Hillegom een vertrouwde partner voor de levering van transparante PVC Raamfolie, CSM rubberdoek en aanverwante producten voor brede toepassingsgebieden zoals Ziptrak® Outdoor Screens.
De raamfolies die voor de Ziptrak® Outdoor Screens gebruikt worden, zijn de hoogwaardige PVC raamfolies van Achilles. Door deze combinatie van een technisch hoogwaardig systeem en de bewezen kwaliteit van de PVC raamfolies, kiest u voor een hoogwaardig en duurzaam product.

Vraag offerte aan
Stel ons een vraag

Toepassingen voor Ziptrak® Outdoor Screens