Toepassingen Ziptrak® Outdoor Screens

Veranda
Serre
Tuinhuis
Terras
Overkapping
Carport

Eén harmonieuze ruimte

Vele toepassingen voor Ziptrak® Outdoor Screens

Ziptrak® Outdoor Screens verbinden uw binnen en buitenomgeving tot één harmonieuze ruimte. De outdoor screens van Ziptrak® creëren direct een geheel nieuwe ruimte, gereed voor gebruik om familie en vrienden te ontvangen. Geeft het hele jaar door bescherming tegen wind en regen en vergroot het gevoel van privacy. U zult meer tijd buiten doorbrengen en genieten van het buitenleven.

Verbind uw binnenruimte met buiten

Met de outdoor screens van Ziptrak® sluit u uw overkapping, veranda of tuinhuis eenvoudig af, voor bescherming tegen wind en regen. Bij mooi weer reguleert u zelf de temperatuur en luchtstroom door de outdoor screens op de gewenste hoogte in te stellen.

Laat u inspireren

Mogelijkheden te over

 • Veranda
  Om uw veranda wind- en regenvrij te maken, kunt u kiezen voor de snelle en eenvoudige oplossing van Ziptrak® Outdoor Screens. Inspiratie voor uw veranda vindt u hier.

 • Serre
  Uw serre bestaat voor een groot gedeelte vaak alleen uit glas. Ook een glazen serre is makkelijk af te sluiten met een Ziptrak® systeem. Kijk op meer inspiratie op de pagina over serre.

 • Tuinhuis
  Heerlijk langer genieten van uw tuin in uw tuinhuis. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw tuinhuis wind- en regenvrij te maken? Kijk hier voor verschillende toepassingen voor een tuinhuis.

 • Terras voor horeca
  Om uw terras wind- en regenvrij aan te sluiten aan uw hotel, restaurant of café kunt u kiezen voor Ziptrak® Outdoor Screens. Uit de wind en regen zitten uw klanten comfortabelere en zullen dan ook meer gebruik maken van uw terras. Kijk hier voor inspiratie voor uw terras.

 • Overkapping
  Uw overkapping afsluiten tegen wind en regen is eenvoudig met het Ziptrak® systeem. Kijk voor verschillende mogelijkheden op overkapping pagina.

 • Carport
  Een windvrije ruimte om buiten te klussen? Scherm de carport af met Ziptrak® Outdoor Screens. Kijk voor meer mogelijkheden op de carport pagina.

Toepassingen voor Ziptrak® Outdoor Screens