Toepassingen Ziptrak® Outdoor Screens

Veranda
Serre
Tuinhuis
Terras
Overkapping
Carport

Ziptrak® Outdoor Screens

Specificaties en voordelen op een rij

Gepatenteerd systeem

Beschermd tegen weersinvloeden

Outdoorscreens van Ziptrak® zijn gebouwd voor zware weersomstandigheden. Het gepatenteerde systeem biedt vele functies die de outdoor screens gebruiksvriendelijker, robuuster en visueel onopvallend maken in vergelijking met traditionele verandazeilen en concurrende producten.

Eenvoudige handbediening

Instelbaar op elke hoogte

Ziptrak® Outdoor Screens kunnen traploos op elke hoogte worden ingesteld. Laat de outdoor screens gewoon los op de door u gewenste hoogte. Met de eenvoudige en makkelijke handbediening is het Ziptrak® systeem in slechts enkele seconden klaar voor gebruik.

Stiller bij veel wind

Geleiders ingesloten

Kies voor Ziptrak® en voorkom dat je screens met sterke wind een onaangenaam geluid maken. Het gepatenteerde ontwerp met de geleiders in een gesloten constructie voorkomt vervelende geluiden, zelfs bij sterke wind.

Eenvoudig in gebruik

Geen draaistok meer nodig

Het laten zakken of oprollen met behulp van een draaistok is een vervelende en tijdrovende klus. Ziptrak® maakt het gebruik van een draaistok nu geheel overbodig! Het Ziptrak® systeem kunt u handmatig op iedere hoogte instellen. Heel eenvoudig.

Geen gebruik van koorden

Kindvriendelijk

Ritsen, koorden, kabels of draden vormen een potentieel voor stikkingsgevaar voor kinderen. Ziptrak® Outdoor Screens maken deze overbodig. Kinderen kunnen daardoor veilig buiten spelen.

Handbediend

Veersysteem

Het gepatenteerde veersysteem is eenvoudig met één hand te bedienen. Vergelijkbare screens zonder veersysteem zijn zwaarder en met veel meer weerstand en hulpmiddelen te bedienen.

Vergrendeling

Centrale vergrendeling

De outdoor screens van Ziptrak® hebben een centrale vergrendelingsmechanisme. De outdoor screens kunnen daarom worden vergrendeld in de laagste positie en bieden zelfs bij veel wind een veilige borging. Met deze centrale vergrendeling kunt u vanuit het midden het linker en rechter slot tegelijkertijd ontgrendelen.

Afmetingen

Standaard maximale afmetingen

Tot 5,8 meter breed met een Meshdoek uitvoering.
Tot 5,5 meter breed met helder PVC raamfolie.

Bij grote systemen worden sterkere componenten toegepast om doorbuigen te voorkomen. Zelfs grote systemen zijn makkelijk met één hand te bedienen.

Toepassingen voor Ziptrak® Outdoor Screens