Toepassingen Ziptrak® Outdoor Screens

Veranda
Serre
Tuinhuis
Terras
Overkapping
Carport

Ziptrak® Outdoor Screens

Vele opties voor perfect maatwerk

Op maat gemaakt

Het Ziptrak® systeem kunt u afstemmen op uw individuele wensen. Match of complimenteer uw bestaande veranda, tuinhuis of serre met de op maat gemaakte opties.

Kiest u voor helder PVC raamfolie of Mesh?

Helder PVC raamfolie

Transparante PVC raamfolie voor helder uitzicht. Glasheldere PVC raamfolie is een populaire optie voor particulieren en bedrijven. We adviseren u graag over de opties voor uw specifieke wensen. Alleen de hoogste kwaliteit Achilles PVC raamfolie wordt aanbevolen voor Ziptrak® Outdoor Screens.

  • Volledig regen- en windbestendig oppervlak

  • Hoge kwaliteit PVC raamfolie voor een glashelder uitzicht

  • Houdt warmte binnen en kou buiten

  • PVC raamfolie verkleurt niet

Sterk en duurzaam Mesh

Ziptrak® Outdoor Screens zijn geschikt voor verschillende soorten doek, inclusief mesh. Meshdoek is een PVC-doek met een gaasachtige structuur, hierdoor is het doek doorzichtig en luchtdoorlatend. De mate van transparantie en UV-bescherming is afhankelijk van dikte en weefdichtheid van het gekozen soort doek.

  • Vermindert de warmteoverdracht

  • 70 – 99% Wind-, regen-, zon- en UV-bescherming

  • Biedt privacy maar behoudt het uitzicht

Aluminium componenten

Kleuropties

De Ziptrak® aluminium componenten worden standaard in 2 verschillende populaire kleuren geleverd fris wit (RAL 9010) en antracietgrijs (RAL 7016). Voor een meerprijs kunnen deze aluminium componenten geleverd worden in de door u gewenste kleur.

Volledig aluminium en roestvrij

Beschermende cassette

Standaard worden Ziptrak® Outsoor Screens geleverd met een volledige beschermende cassette. We bieden u de keuze om uit 2 verschillende uitvoeringen te kiezen:

  • Volledige cassette voor superieure bescherming.

  • Met alleen zichtbare zijsteunen waarbij het opgerolde screen volledig zichtbaar blijft.

Uw keuze is afhankelijk van uw voorkeur en de omgeving waarop het systeem wordt aangebracht.

Extra deur

Verwijderbare steun

Soms is het handig om een deur of opening in het Ziptrak® systeem te hebben. Op deze manier hoeft u niet uw hele systeem omhoog te doen om in of  uit uw serre of overkapping te lopen. Op het moment dat u uw hele systeem omhoog wilt houden, kunt u eenvoudig de steun verwijderen zodat niemand tegen de steun aan kan lopen.  Vraag Ziptrak® Nederland om advies over hoe u uw doorgang effectief kunt afsluiten.

Tochtstrip

Voor het effectief dichten van de onderkant

Ziptrak® Weather Strips zijn ontworpen om zich aan te passen aan oneffen oppervlakken terwijl ze bescherming bieden tegen regen en wind om de openingen effectief te dichten. De tochtstrips zijn UV-bestendig voor superieure prestaties in barre weersomstandigheden. Als alternatief, om het oppervlak te beschermen waar de jaloezie op rust, is er ook een Basic Bottom Bumper beschikbaar. Of voor hellende oppervlakken kan een op maat gemaakte strook worden gemaakt.

Bediening

Gemotoriseerde bediening

Ziptrak® Outdoor Screens worden standaard geleverd met een veer gebalanseerd systeem die met de hand eenvoudig open en dicht gemaakt kan worden. Als uw systeem op moeilijk bereikbare plaatsen gemonteerd is dan kun u ook kiezen voor een gemotoriseerd systeem.

Makkelijk bereikbaar

Trekstok

Met deze handige trekstok kunt u makkelijk uw Ziptrak® systeem ontgrendelen. Vooral als uw Ziptrak® systeem hoger is dan 2 meter. Op deze manier hoeft u niet zo hoog te reiken of te bukken om het Ziptrak® systeem te bedienen. Met een robuust ontwerp en mooie afwerking is het gebruik van de outdoor screens heel eenvoudig.

Extra handgreep

 Handgreep voor binnen

Een extra handgreep kan aan de achterkant van de onderbalk worden geïnstalleerd om het Ziptrak® system van binnenaf te bedienen.

Toepassingen voor Ziptrak® Outdoor Screens