Toepassingen Ziptrak® Outdoor Screens

Veranda
Serre
Tuinhuis
Terras
Overkapping
Carport

Wat zijn Ziptrak® Outdoor Screens?

Ziptrak® Outdoor Screens

Wind- en regenvrij genieten van uw buitenruimte.

Outdoorscreens van Ziptrak® zijn de oplossing voor het afschermen en afsluiten van uw tuinhuis, terras, veranda of overkapping tegen wind en regen. Zodat u langer van uw buitenruimte kunt genieten. De outdoor screens van Ziptrak® creëren direct een geheel nieuwe ruimte, gereed voor gebruik om familie en vrienden te ontvangen.  U kunt meer tijd buiten doorbrengen en genieten van het buitenleven.

Verbinden uw binnen- en buitenomgeving tot één harmonieuze ruimte

Ideaal voor horeca

Ziptrak® Outdoor Screens geschikt om uw terras windvrij samen te voegen met uw restaurant, hotel of café. Het weer in Nederland is vaak onvoorspelbaar. Een paar dagen zon worden al snel afgewisseld met regen of wind. Met de outdoor screens van Ziptrak® kunt u op een eenvoudige en snelle manier de regen en wind van uw terras houden.  Het Ziptrak® systeem biedt u  het hele jaar door bescherming tegen wind en regen en vergroot het gevoel van privacy.

Ziptrak® Outdoor Screens

Creëer een extra ruimte

Ziptrak® Outdoor Screens bieden een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief als afsluiting of afscherming van uw buitenruimte, aanbouw, overkapping, serre of veranda.

Op maat gemaakt

Ziptrak® Outdoor Screens zijn op maat gemaakt om aan uw wensen te voldoen.  Elk systeem wordt ingemeten, gefabriceerd en geïnstalleerd voor een veilige en naadloze installatie.

Individuele wensen

Het Ziptrak® systeem kunt u afstemmen op uw individuele wensen:

  • U kunt kiezen tussen helder PVC raamfolie of Mesh

  • Diverse kleuropties die uw huidige interieur en exterieur complimenteren

  • Met of zonder draaistok

Sterk en Duurzaam

Ziptrak® systemen zijn uiterst solide geconstrueerd en gaan jarenlang mee.

Toepassingen voor Ziptrak® Outdoor Screens